Kelab Futsal Pahang Rangers buat julung kalinya memperkenalkan Kad Ghodong sebagai tanda penghargaan buat penyokong.

Majlis Pelancaran Kad Ghodong telah disempurnakan oleh Presiden kelab, YAM Tengku Arif Temenggong Tengku Fahad Muadzam Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah bertempat di Stadium Tertutup SUKPA serentak dengan berlangsungnya Hari Ghodong Pahang Rangers.

Pada majlis tersebut yang dihadiri kira-kira 500 penyokong, YAM Tengku Fahad menyampaikan replika Kad Ghodong kepada dua Ahli Kehormat Pahang Rangers, SI Aziz Ahmad dan P.Vijayakumar (Coach Vijay) sebagai simbolik pelancaran.

Turut hadir adalah barisan pengurusan kelab Yang Mulia Tengku Ezmeer Putera, Mutiara Bahir dan Muhammad Syahir Ab Aziz.

Menurut Mutiara yang juga Setiausaha Agung kelab, Kad Ghodong adalah inisiatif kelab sebagai menghargai sokongan berterusan ditunjukkan penyokong sepanjang tujuh tahun penubuhannya.

“Bermula sebagai Kuantan Rangers pada penghujung 2016, kelab pada hari ini berdiri teguh atas nama Pahang Rangers, dan Hari Ghodong Pahang Rangers ini adalah cara kami berterima kasih kepada penyokong yang tidak pernah putus memberikan sokongan.  

“Melalui Kad Ghodong ini, penyokong-penyokong akan dapat menikmati diskaun 10 peratus bagi pembelian jersi dan merchandise Pahang Rangers.

“Selain itu, pemegang Kad Ghodong juga mendapat kelebihan untuk membeli tiket perlawanan yang berlangsung di SUKPA sehari lebih awal, di laman web kami.

Sebagai makluman, Kad Ghodong Pahang Rangers boleh dibeli di laman web pahangrangers.com pada harga RM30, dengan tempoh langganan adalah dari 30 Januari hingga 30 November.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.